BIM Event

BIM Event

Kersten Retail heeft zich in bijna 90 jaar ontwikkeld van een lokaal installatie- bedrijf tot een Europees opererende installatiespecialist voor de Retail markt. Je kan geen winkelstraat in Nederland meer doorlopen, zonder het werk van Kersten Retail tegen te komen!

Wij werken met de allernieuwste technologie en kiezen voor een innovatieve en vooruitstrevende benadering van het installatie-vak. Het werk van een BIM Modelleur is in ons proces inmiddels niet meer weg te denken!

Vind jij het net zo leuk als wij om met andere inspirerende vakidioten een avondje over BIM te praten en de nieuwste snufjes uit te proberen? Kom dan op woensdag 17 mei 2017 naar ons nieuwe kantoor in Elst (gld)!

We starten de avond om 17.00 uur en zullen jullie een inkijkje geven in onze blik op BIM modelleren. Waaronder de hulpmiddelen die wij dagelijks inzetten, zoals Hilti Laser Pointer, Faro Point-Cloud Scanner, VR bril en andere technische hoogstandjes. Je kan dan zelf aan de knoppen draaien en zien wat Kersten bereikt heeft met de inzet van hoogwaardige technologie, eigen innovatie en producten/processen.
 

Programma:

17.00 uur: Inloop en Pizza

17.30 uur: Welkom door Manager Bedrijfsbureau Bernard Gijsberts

18.00 uur: Experience I

18.30 uur: Experience II

19.00 uur: Experience III

19.30 uur: Experience IV

20.00 uur: Borrel en afsluiting

 

Geïnteresseerd? Meld je hier aan!

 

 

Vragen?