Disciplines

Duurzaam

Een retail installatie is duurzaam als het gedurende een langere periode geschikt is om te blijven gebruiken en een besparing van kosten en energie oplevert. Dit betekent dat de retail installatie niet alleen nu, maar ook in de toekomst comfortabel en energiezuinig is.

Met onze kennis en ervaring ontwikkelen wij oplossingen voor nu en de toekomst. Het S.I.S. . (Shop Intelligence Systems) is zo’n oplossing waar comfort en energiebesparing tot hoog niveau worden verenigd. Het S.I.S. regelsysteem kan in zowel nieuwe installaties als bestaande worden ingezet.
Bedieningen van verlichting, verwarming, ventilatie, airconditioning zijn in de retail altijd ondergeschoven. Men is hier in minderen mate in geïnteresseerd, verkoop staat voorop, wat resulteert dat altijd alle verlichting aan is en de diverse klimaat systemen 100% aan staan of zelfs tegen elkaar staan in te werken. Met het implementeren van een S.I.S. regelsysteem heeft het personeel geen invloed meer op werking van de installaties.


Onze adviseurs helpen u graag bij de keuze van de juiste duurzame producten en systemen voor uw specifieke situatie. Dit kan een unit zijn, maar ook complete systeemoplossingen zoals het S.I.S. regelsysteem.