Over ons

MVO

Duurzaamheid door techniek

 

Het is onze missie om klanten te helpen succesvol te zijn, ook op het gebied van duurzaamheid. Samen maken we een verschil dat er werkelijk toe doet.

Willen we onze wereld duurzaam door kunnen geven aan de volgende generaties, dan moeten we er alles aan doen om het verbruik van grondstoffen en energie te minimaliseren. Van die maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn we ons bij Kersten Retail zeer bewust.

Maar ook zakelijk gezien ligt er een groot belang. Duurzaamheid is immers - na prijs en kwaliteit - het derde keuzecriterium geworden. En die tendens wordt alleen maar sterker.

Samen - slim - inspirerend

Alle reden dus om ook op het gebied van duurzaamheid te excelleren en de ecologische footprint van onze klanten te minimaliseren. Dat doen we door volop te investeren in de nieuwste duurzame technieken en methoden. 

Door samen te bekijken hoe we deze slimme oplossingen kunnen inzetten, kunnen we het verschil maken en een inspirerend voorbeeld zijn. De duurzaamste retailer van Nederland kiest niet voor niets voor onze oplossingen.