Skip links

Onze mensen maken het verschil

Onze mensen staan voor samen, slim en inspirerend. Vanuit deze inzet helpen ze klanten succesvoller te zijn. Als er één woord is om dé Kersten-collega te omschrijven, is dat ‘eagerness’. Ieder van ons is enorm gedreven om het verschil te maken. Om die stap extra te zetten en om een bijdrage te leveren vanuit zijn of haar vakmanschap en unieke expertise.

Onze collega's

Kersten Retail is onderdeel van Kersten Technische Bedrijven. Deze holding heeft alles in huis om opdrachtgevers succesvol verder te brengen. Van 3D scannen, modelleren, engineeren, prefab productie, technische installatie tot service en onderhoud toe.

Dankzij de synergie en samenwerking met onze collega’s van de andere BV’s zorgen we voor een vloeiende keten, een flow met meerwaarde.

Welkom in een wereld
die nooit stilstaat,
die bruist van de energie
en bol staat van innovaties,
techniek die doet wat het moet doen,
en vakmensen die het verschil maken.

Welkom in de wereld van Kersten

Aandacht voor
Kersten Technisch College

Bij Kersten stellen we hoge eisen aan de kwali­teit van ons werk. En we geven daarom ook les op het niveau waarop we willen dat de mon­teurs werken. Met een eigen Kersten Technisch College springen we in op de behoefte die onze monteurs hebben. Zo zorgen we er op maat voor dat ze kunnen rekenen op up-to-date lesstof en een optimale aansluiting op de praktijk bij onze opdrachtgevers.

Return to top of page